sau Te sunăm noi
Sună-ne
0741 290 780 sau Te sunăm noi

Despre Tectum Steel

Suntem prezenti in domeniul acoperisurilor metalice cu o oferta selectata de modele de la cei mai cunoscuti producatori de tigla metalica din Romania: Bilka, Rufster, Wetterbest si Novatik.
Portofoliul de produse al Tectum Steel include si alte materiale complementare in proiectul unei constructii: sisteme pluviale, ferestre de acoperis de la cei mai importanti producatori, sipci gard, scari pentru pod.


Ne adresam atat proiectelor de acoperis clasice, cat si proiectelor arhitecturale speciale sau constructiilor cu destinatie comerciala. Pentru toate acestea oferim solutia completa la cheie, de la sugestii pentru design-ul acoperisului, masuratorile la fata locului si estimarea necesarului corect de materiale, la alegerea modelului potrivit de tabla si a tuturor accesoriilor aferente, pana la montajul de calitate cu ajutorul echipei de specialisti-montatori cu experienta. 

Numele nostru - Tectum Steel - a fost creat printr-o constructie lingvistica latino-engleza, insemnand "Acoperisuri de otel", cu gandul la ideea de durabilitate si, in acelasi timp, rezilienta.

Ne-am propus inca de la inceput sa fim in primul rand atenti la atitudinea noastra, sa investim implicare si seriozitate in relatia cu clientii. La schimb, am castigat increderea din partea acestora.

Intr-un ocean de oferte de materiale pentru acoperisuri, am pregatit o selectie de la cei mai importanti furnizori de tigla metalica de calitate din Romania, atat pentru o arhitectura clasica, cat si pentru una neconventionala.

Fiecare acoperis din cele peste 2000 de acoperisuri ridicate cu ajutorul nostru a fost ca si acoperisul casei noastre.

Ne place sa gandim ca am ridicat nu doar "Acoperisuri de otel", ci "Acoperisuri cu suflet".

Contact Tectum Steel Cluj-Napoca

10 Ani Experiență

Activam de 10 ani in domeniul acoperisurilor din tigla metalica. Am contribuit in mod direct la ridicarea a peste 2000 de acoperisuri.

Contact Tectum Steel Cluj-Napoca

Cele Mai Bune Produse

Tigla metalica si sisteme pluviale, ferestre si scari, de la cei mai importanti producatori care activeaza in Romania: Bilka, Rufster, Wetterbest, Novatik, Velux, Fakro.

Contact Tectum Steel Cluj-Napoca

Gamă Largă de Accesorii

Avem gama completa de accesorii necesare pentru a completa instalarea acoperisului, pe langa invelitoare si sistemul pluvial, asigurand protectia corespunzatoare a casei.

Contact Tectum Steel Cluj-Napoca

Certificate

Ca o recunoastere a calitatii activitatii noastre, am fost onorati sa ni se decerneze certificatul "Firma de Incredere, editia 2017 - 2018".

De ce să alegi Tectum Steel?

Avem in portofoliu modele de tigla metalica si produse complementare pentru acoperisuri de la cei mai importanti furnizori din Romania, intr-o gama larga de modele, culori si finisaje, pentru orice tip de arhitectura sau tip de constructie.

Produsele oferite de noi sunt fabricate la cele mai inalte standarde astfel încat acoperisul sa fie de cea mai buna calitate. Alege acoperisul cu cea mai lunga durata de viata pentru casa ta.

Asiguram gratuit masuratorile precise la fata locului, prin echipa de specialisti-montatori, in vederea determinarii necesarului de materiale pentru montarea unui acoperis nou sau inlocuirea unei invelitori vechi.

Oferim consultanta gratuita, atat pentru design-ul acoperisului, estimarea necesarului corect de materiale, alegerea materialelor potrivite, cat si pentru montaj. Avem experienta semnificativa in proiecte de acoperisuri, rezidentiale sau industriale.

Tectum Steel asigura transportul gratuit, pentru produsele sale, in toata tara in 72 de ore de la preluarea comenzii. Fiecare produs transportat de catre noi este asigurat si permite schimbarea acestuia in cazul unui defect pe produs.

Va putem oferi o echipa specializata pe montaj tigla metalica, montaj acoperisuri si renovari acoperisuri. Noi ne facem treaba iar clientul poate opta pentru "proiect la cheie".

Tectum Steel ofera 10 ani garantie pentru tigla metalica cu poliester lucios, 15 ani pentru tigla metalica cu poliester mat si 30 de ani pentru tigla metalica cu poliester MPR. Durata de viata estimata a tiglei metalice comercializate ajunge pana la 60 ani.

Avem in oferta noastra pe langa modelele clasice de tigla metalica si alternative atipice, tigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică, împrumutându-i atât aspectul natural, cât și rezistența la încercările vremii.

© 2023 Tectum Steel. Toate drepturile rezervate.